Creeër een inspirerend en onvergetelijk event

Presentaties en workshops op maat voor grote en kleine groepen

Op zoek naar een inspirerende spreker of gastdocent?

Ik denk graag met je mee en ontwikkel iets moois op maat. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring met het inspireren en motiveren van groepen mensen. Als trainer of entertainer. Voor grotere of kleinere gezelschappen. Voor een lang of een kort verhaal, met inhoud, humor en goede beelden. Met of zonder een interactief gedeelte, waarbij ik mensen uitdaag om zelf aan de slag te gaan.

Alles voor een bruisend en dynamisch event. Een ervaring met impact, waar mensen nog lang met plezier aan terugdenken en over vertellen.

Waar kun je me voor inzetten?

Je kunt me inschakelen als:

 • Spreker of presentator (soort TED-talk)
 • Workshopleider, trainer, (gast) docent

Voor (bijvoorbeeld) een

 • fotografie-congres,
 • fotoclub,
 • gastles,
 • bedrijfsuitje of
 • netwerkevent

Waar wil je iets over horen?

Vanuit mijn eigen levenservaring heb boeiende verhalen over:

 1. Abstracte fotografie: anders leren kijken
 2. Ondernemerschap voor kunstenaars
 3. Gebruik van Facebook voor je commerciële en artistieke ontwikkeling als kunstenaar
 4. Het volgen van je droom: mijn persoonlijke ommezwaai, van loopbaanadviseur, trainer/coach naar kunstenaar.
 5. De wake-up call van een burnout en hoe de kunst daarbij helpt
 6. Het activeren van je creatieve brein

Hoe gaan we te werk?

Eerst maken we kennis en bespreken we de doelen, de setting en de doelgroep voor het event, zodat ik echt een aanbod kan ontwikkelen dat goed aansluit en dat enthousiast ontvangen wordt. Belangrijke aspecten hierbij zijn: aantal deelnemers, motivatie en achtergrond qua kennis en kunde, beschikbare tijd, ruimte en budget.

Vervolgens ontwikkel ik een verhaal op maat, met passende beelden, eventueel in combinatie met interactieve en prikkelende opdrachten. Mijn doel is om een mensen een positieve ervaring te geven die ze niet snel vergeten.

Ervaring als trainer en entertainer:

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen en geven van trainingen en presentaties op maat als trainer en entertainer.

Offerte aanvraag

Vraag een offerte aan door een mailtje te sturen naar art@irisdepasse.nl. Ik neem dan contact met je op om samen iets moois te maken.