CURSUSAANBOD ABSTRACTE FOTOGRAFIE

Nieuwe Wondere Wereld

Jaaa, de Nieuwe Wondere Wereld is nu beschikbaar.

Doe nu mee met deze compleet herziene versie van de basiscursus, met een nieuwe definitie, nieuwe video’s, een nieuwe  selectie aan fotografen, vernieuwde opdrachten en een extra module over het nabewerken van foto’s.

Wat een prachtig kado aan jezelf! Je kunt je nu inschrijven. Je krijgt direct toegang tot module 1 en aansluitend krijg je de komende vijf weken elke week een nieuwe module.

Fotobesprekingen

Een superleuke en leerzame manier om meer te leren over abstracte fotografie is om deel te nemen aan de online fotobesprekingen!

Als je je nu inschrijft voor de Wondere Wereld van de Abstracte Fotografie, dan kun je met korting meedoen met de fotobesprekingen. Schrijf je in via de links naar de cursussen Zilver, Goud en Diamant

Elke maand is er een mogelijkheid om deel te nemen. Er is plaats voor maximaal 12 inzenders en 50 toehoorders. Of plan een privé-(foto) bespreking op een dag naar keuze.

Klik hier op de bespreking van je keuze en doe mee!

Toe aan de volgende stap?

Als je de Wondere Wereld van de Abstracte Fotografie succesvol hebt afgerond, kun je meedoen met de vervolgcursus Abstracte Fotografie op ontdekkingsreis.

Iets meer tijd nodig?

Soms loopt het leven anders dan gepland en stel je andere prioriteiten. Prima!

Klik hier op de verlengduur van je keuze en rond je cursus op je gemak af.