Jouw creatieve brein weet de weg

Zet hier jouw eerste stap

De weg kwijt? Vastgelopen? Tijd voor nieuwe beslissingen?

Of het nu gaat over werken, relaties, wonen of activiteiten: jouw creatieve brein weet precies wat jij nodig hebt. Vaak zijn we het contact ermee verloren. Je bent de boel aan het rationaliseren, aan het saboteren of je laat je imponeren door mensen buiten je. 

Je creatieve brein heeft rechtstreeks contact met je onbewuste. Het denkt in beelden, metaforen, legt razendsnel verbanden en is verbonden met je intuïtie en gevoelens.

In een kort en krachtig coachingstraject krijg je inzicht in wat er speelt in jouw situatie en weet je wat jij kunt doen om hier nieuwe stappen in te ondernemen.

Voor wie?

Voor positief ingestelde mensen die tijdelijk hun koers kwijt zijn. Mijn methode werkt het best bij HBO/WO-ers. Vanwege mijn eigen achtergrond heb ik een grote voorliefde voor het werken met creatievelingen, zoals ondernemers, coaches en trainers. 

Wat levert het traject op? 

Helderheid en energie: Je weet weer wat je wilt en nodig hebt en je hebt superveel zin om aan de slag te gaan met jouw next step.

Trouwens: hoe specifieker je vraag is, hoe specifieker het antwoord zal zijn.

Tarief: € 250,- inclusief 21% BTW.

Hoe ziet het traject er uit?

Je krijgt twee creatieve opdrachten vooraf om je vraagstuk helder te krijgen. Daardoor heb je je vraagstuk al goed verkend en kun je mij in één opslag laten zien wat er speelt.

In de coachingssessie diepen we je vraagstuk uit gebruik makend van metaforen uit je omgeving. We maken gebruik van jouw creatieve brein, om rechtstreeks gebruik te maken van alle wijsheid uit je onbewuste. 

Na afloop krijg je nog drie opdrachten die je bekrachtigen bij je voornemens.

Coaching:

Bij een sessie in de natuur werken we in het prachtige duingebied van Castricum. Je krijgt een routebeschrijving van me naar het startpunt. Tijdens de coaching respecteren we uiteraard de 1,5 meter afstand. 

Zorg dat je lekkere wandelschoenen aan hebt en een fototoestel of smartphone bij je hebt. Ga er vanuit dat we 1 à 1,5 uur op pad zijn.

Mocht je op afstand wonen of minder mobiel zijn of op een andere reden voorkeur hebben voor online coaching, dat is uiteraard ook mogelijk. We kunnen de sessie via Facetime doen, waarbij jij inbelt vanuit je eigen huiskamer, werkplek of een natuurgebied bij jou in de buurt. 

Maar één sessie?

Ja! De ervaring leert dat je met één sessie voldoende is. Mocht je behoefte hebben aan een kort traject, dan kan dat ook natuurlijk. De kosten per sessie zijn hetzelfde.

Iris Depassé

Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken

Stuur een mailtje naar art@irisdepasse.nl. Ik neem dan contact met je op voor een afspraak.

NB! Vanwege mijn activiteiten voor de Academie voor Abstracte Fotografie heb ik slechts plaats voor maximaal 5 coachingsgesprekken per week.

“Wat een leerzaam en waardevol traject! De opdrachten zetten mij gelijk creatief aan de slag met mijn gedachten, twijfels en wensen. Dit gaf me al veel inzicht in waar ik op dat moment stond.

Tijdens sessie in de natuur heb ik geen moment het gevoel gehad dat ik met een coaching sessie bezig was. Voor mij was het een lekker, open & eerlijk en natuurlijk gesprek, waarbij ik me belangrijk voelde. Het is verhelderend om met metaforen uit de natuur te ontdekken welke opties ik heb. Iris coacht op een zeer toffe, laagdrempelige manier. Ze gaf me een zeer goed gevoel mee en de juiste prikkels om beslissingen te nemen.

De opdrachten na de sessie waren een uitdagende aanvulling. Het belangrijkste inzicht wat ik heb gekregen, is dat ik de lat voor mijzelf best wel wat lager mag leggen. De tekst die ik daarover heb gemaakt, hangt nog altijd ter inspiratie op mijn werkkamer en lees hem nog zeer regelmatig.

Dus Iris bedankt! Ik zou zo weer een sessie met je doen!”

Anita Oskam

“Iris is een breed opgeleide en bijzonder kundige coach. Met haar natuurlijke vriendelijkheid en oprechte interesse weet zij bij iedereen de juiste snaar te raken. Ze helpt je snel (weer) op de goede richting. Coaching door Iris is een cadeau voor jeZelf!”

Sjaak Hoogeland